S’ajornen les activitats de les Jornades de la Gent Gran que s’havien de celebrar a l’octubre

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 00:00

La mesura s’ha pres tenint en compte el context actual de pandèmia i amb l’objectiu de preservar la salut d’aquest col·lectiu de risc


L’Ajuntament ha decidit ajornar la programació de la 12ena edició de les Jornades de la Gent Gran que estava previst celebrar el proper mes d’octubre. Segons la regidora de Serveis a les Persones, Melania Solis, “en el context actual de pandèmia per la Covid-19 no seria prudent fer una convocatòria únicament adreçada a un col·lectiu de risc com és la gent gran”.

Malgrat que enguany no es facin les activitats més tradicionals, com ara l’arrossada, les excursions, el cinema o els tallers intergeneracionals, la voluntat del consistori no és suspendre les jornades, sinó emplaçar-les a unes altres dates. “De moment no sabem quan podrem tornar a programar les activitats perquè depenem de com evoluciona la situació sanitària, però tant bon punt sigui possible, celebrarem les jornades”, destaca Solís.

Concert commemoratiu

Amb l’objectiu de commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que se celebra l’1 d’octubre i de posar en valor els drets d’aquest col·lectiu, s’ha programat un espectacle musical a l’auditori d’Els Costals, que tindrà lloc el diumenge, 25 d’octubre, i que està obert a la participació de tothom. Es tracta d’un concert d’orquestra de corda per gaudir de música clàssica, del qual es faran dos passes: un al mati i un altre a la tarda, seguint  tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 11:40