S’amplia el servei nocturn del Bus de l’Estació de dilluns a dissabte

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 13:30

L’Ajuntament també està treballant amb l’AMB i ADIF per reformar i ampliar l’aparcament de l’Estació amb l’objectiu d’adequar-lo a l’increment d’usuaris


A partir del dilluns de la setmana vinent, 4 de març, el Bus de l’Estació ampliarà el servei nocturn de dilluns a dissabte. La línia, que ara fa el seu últim viatge des de l’Estació de RENFE al nucli urbà a les 23.00 hores, sumarà dues noves expedicions, a les 23.51 i a les 0.33 hores, els dies feiners de dilluns a divendres, i tres serveis més, els dissabtes, a les 22.41, 23.49 i 0.31 hores. D’aquesta manera, tots els trens de la R4 procedents de Barcelona que arriben en aquesta franja horària tindran connexió amb el bus.

“La mesura és una aposta molt clara per incentivar l’ús del transport públic i que la població pugui deixar el seu vehicle a casa”,

destaca el regidor de Mobilitat, Enrico Martinelli, que recorda que el Bus de l’Estació és la línia del transport urbà amb més usuaris: gairebé 190.000 viatgers anuals.

Millores a l’aparcament de RENFE

L’Ajuntament també ha començat les negociacions amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb ADIF per descongestionar l’aparcament de l’estació de RENFE a Castellbisbal i adequar-lo a la demanda dels usuaris. En concret, es proposa arranjar la zona d’estacionament actual (tant la part asfaltada com la de terra) i ampliar-la per crear un aparcament de dissuasió d’àmbit metropolità.

Darrera actualització: 02.10.2019 | 10:08