S’obre la convocatòria per cobrir la vacant de jutge o jutgessa de pau substitut/a de Castellbisbal

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les persones interessades en optar al càrrec poden presentar la sol·licitud i documentació acreditativa fins al 9 de novembre


L’Ajuntament de Castellbisbal ha obert la convocatòria pública per a l’elecció del càrrec de jutge/ssa de pau substitut/a del municipi. Les persones interessades en optar a la plaça poden presentar la sol·licitud i la documentació acreditativa a partir d’ara i fins al 9 de novembre.

La funció d’un jutge/jutgessa de pau és la de fer de pont entre la justícia i la comunitat. Per això, entre les seves tasques figuren la guàrdia i custòdia dels llibres de registre, fer actes de conciliació i mediació i judicis de faltes i cooperació amb la resta dels jutjats i tribunals. També intervé, per exemple, en la recollida de les actes de les meses electorals i en la celebració de casaments civils.

L'elecció del candidat o candidata, que no precisa titulació en dret, li correspon al Ple municipal com a òrgan competent, i és nomenat/da pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un període 4 anys.

Les sol·licituds per ocupar el càrrec de jutge/ssa de pau substitut/a de Castellbisbal es poden presentar telemàticament omplint el tràmit d’instància genèrica al qual caldrà adjuntar el següent formulari de participació. També es pot fer el tràmit presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Castellbisbal (av. Pau Casals, 9) durant l’horari d’atenció al públic, que és de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores.

Per a més informació i consultar els requisits, podeu consultar l'edicte publicat al tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament:

Darrera actualització: 21.10.2021 | 11:27