Tot a punt per a l’arribada dels Reis d’Orient a Castellbisbal

Dijous, 30 de desembre de 2021 a les 00:00

Ja es coneixen els noms dels nens i nenes que acompanyaran a Ses Majestats durant la cavalcada que, a causa de les mesures per prevenir la COVID-19, incorpora algunes novetats de darrera hora.


Com és ja una tradició a Castellbisbal, un grup de nens i nenes de tercer de primària de les escoles del municipi acompanyaran als Reis d’Orient durant la cavalcada. Els noms dels afortunats i afortunades es van saber en el sorteig que es va fer ahir al migdia i en què hi van participar tots els infants que van lliurar la seva butlleta, on havien d’indicar el nom del rei a qui volien acompanyar. Durant els propers dies, personal de l’àrea d’Educació es posarà en contacte amb les famílies guanyadores, tot i que ja podeu consultar la llista dels infants guanyadors fent clic aquí.

Canvis en la programació de Reis

A causa de les noves mesures per prevenir la COVID-19 i tenint en compte l’augment de casos positius registrats al municipi, s’han fet algunes modificacions en la programació de Nadal que avui mateix ha anunciat l’ambaixadora Namir, mitjançant un comunicat publicat al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Com a novetats destaca el canvi de recorregut de la cavalcada, que sortirà de la cruïlla del carrer Major amb l’avinguda de Sant Vicenç i recorrerà l’avinguda Pau Casals fins a la rotonda 1 d’Octubre, el carrer Castell de Benviure, l’avinguda Molins de Rei fins a plaça Catalunya, on baixaran els nens i nenes de les carrosses per, a continuació, recorrer el carrer Pi i Margall per acabar al carrer de l’Estació.

Lamentablement, la rebuda dels Reis als infants per recollir les seves cartes s’ha hagut de suspendre, a l’igual que tampoc s’instal·larà la haima de la patge Namir el dia 5 de gener.

En canvi, s’ha ampliat el termini per demanar cita prèvia pel Campament Reial que els dies 3 i 4 de gener s’habilitarà als jardins de Can Margarit, on els tres Reis d’Orient i la patge Namir rebran als nens i nenes que vulguin portar les seves cartes. Hi ha temps per demanar dia i hora fins al 2 de gener.

Nadal inclusiu

Una altra novetat destacada de l’edició d’enguany és que, per primera vegada, l’Ajuntament s’ha adherit a la campanya Un Nadal per a tu i per a mi, una iniciativa que vol fer aquestes festes una mica més inclusives. En aquest sentit, s’han reservat els primers quarts d’hora de cada torn de visites al Campament Reial per als nens i nenes amb necessitats diferents (motrius i cognitives). Si voleu reservar hora, podeu fer-ho trucant al 93 772 00 55 de 9.00 a 13.00 hores.

Darrera actualització: 30.12.2021 | 14:21