Tractament per controlar la proliferació d’herbes a espais del nucli urbà i les urbanitzacions

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 00:00

Les actuacions, que consisteixen en polvoritzar herbicides als paviments durs, començaran la setmana vinent al nucli urbà i la urbanització de Can Campanyà.


L’Ajuntament de Castellbisbal, mitjançant l’empresa Ferrovial-CESPA, adjudicatària del servei de manteniment de jardineria del municipi, posarà en marxa la setmana vinent un conjunt d’actuacions per controlar la proliferació d’herbes a diferents espais del nucli urbà i les urbanitzacions.

Els tractaments, que consistiran en polvoritzar herbicides als paviments durs, començaran dilluns, 8 de juny, al nucli urbà i la urbanització de Can Campanyà.

Normalment els treballs es faran els dies laborables, de les 6.00 a les 13.00 hores, a excepció del nucli urbà, on s’actuarà a les tardes, a partir de les 14.00 i fins les 21.00 hores. En tots els casos les tasques es portaran a terme aplicant-hi les mesures de precaució i seguretat establerts en aquests tipus d’actuacions. En aquest sentit, cal destacar que tots els productes fitosanitaris utilitzats a Castellbisbal són els que el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA) autoritza per a l’ús de parcs i jardins i que es troben inclosos en el registre oficial de productes fitosanitaris.

Calendari de treball

Darrera actualització: 05.06.2020 | 08:29