Trobada amb el teixit empresarial per reforçar el diàleg i el consens

Dijous, 29 de setembre de 2022 a les 00:00

L’acte Dinem i Parlem organitzat per Castellbisbal Empresarial esdevé un espai de trobada on Ajuntament i empreses locals van poder dialogar i intercanviar experiències i inquietuds.


L’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, ha estat el convidat de la trobada Dinem i Parlem que va organitzar ahir Castellbisbal Empresarial per tractar temes d’interès del sector industrial i empresarial del municipi. A l’acte, que va tenir lloc al restaurant La Masia de Can Campanyà, van assistir una vintena de persones, representants d’algunes grans empreses i de petits tallers i comerços locals, així com les regidores del Govern municipal Glòria Martínez i Gemma Margarit, com a responsables de les àrees de Medi Ambient i Activitats i Promoció Econòmica, respectivament. 

Durant la trobada, tant la presidenta de Castellbisbal Empresarial, Maria Ruz, com l’alcalde, Joan Playà, van manifestar l’interès comú de reforçar un diàleg proper i transparent entre el teixit empresarial i l’Ajuntament per tal d’afavorir un consens que sigui profitós per a tothom. En aquest sentit, l’alcalde, Joan Playà, va convidar a les persones assistents a participar activament en la tramitació de qualsevol normativa o decisió municipal que pugui estar relacionada amb el sector i va recordar que

“a tothom ens interessa molt establir un diàleg fluid i sincer entre les empreses locals i Ajuntament, perquè si la indústria i les empreses de Castellbisbal van bé, el nostre municipi també avança i progressa gràcies a elles”.

L’acte Dinem i Parlem va ser, també, un espai d’intercanvi d’experiències on l’alcalde va poder dialogar de manera distesa amb les persones participants en la trobada i recollir algunes de les inquietuds del sector empresarial municipal.

Darrera actualització: 29.09.2022 | 14:20