Trobades telemàtiques per resoldre dubtes en matèria d’ocupació

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 00:00

Les sessions s’han programat pels dies 9, 14 i 16 d’abril, a les 11.00 hores, i seran conduïdes per les tècniques de la Borsa de Treball de l’Ajuntament


L’Ajuntament, mitjançant la Borsa de Treball municipal, posa en marxa aquesta setmana un conjunt de trobades virtuals amb la ciutadania per resoldre inquietuds i dubtes en matèria d'ocupació fruit de la crisi sanitària generada pel coronavirus.

Les sessions, que comencen demà, tindran lloc a les 11.00 del matí, els dies 9, 14 i 16 d’abril. Per participar cal enviar un correu a borsatreball@castellbisbal.cat o emplenar el següent formulari web, especificant el dia en què es vol fer la trobada telemàtica. Un cop rebuda la sol·licitud, les persones participants rebran les indicacions per poder connectar-se en línia amb el servei, el dia acordat.

El personal tècnic de la Borsa de Treball de l’Ajuntament serà el responsable de conduir les trobades, que tindran una durada aproximada d'una hora i que tenen per objectiu resoldre dubtes i inquietuds en matèria d'ocupació que ha generat la crisi del Covid19, com ara què fer si l’empresa presenta un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) o fa una reducció de la jornada laboral, com tramitar la inscripció al SOC o conèixer la situació del mercat de treball actual.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 11:43

Imatges

Trobades en línia