Últim dia de Festa Major, en imatges

Dijous, 23 d'agost de 2018 a les 10:00

Activitats familiars i una festa Holi, plena de música i color, acomiaden la Festa Major de l’Aigua i la Llum d’enguany, que ha estat farcida de propostes de tota mena i per a tots els públics. Reviviu els millors moments del darrer dia de festa, amb aquest recull de fotografies.


Els Grallers de Castellbisbal van despertar-nos amb les Matines, enguany en record del Daniel Gavilanes. Nova faltar el tradicional esmorzar de Festa Major, ni les passejades en carro.

Al llarg de tot el matí, la Plaça de l’Església va ser el punt de trobada d’activitats familiars i tallers, i al migdia el carrer Major va tornar a acollir el concert vermut de Festa Major, que va comptar amb l’actuació de Malacara & Wilson Band.

La Flash Move, que enguany i com a novetat, es va celebrar el darrer dia de Festa Major, juntament amb una Festa Holi i ball d’escuma, va omplir de música i color la plaça Folch i Torres.

Després de les sardanes, sopar de fi de festa i concert de Miquel del Roig. I acomiadem la Festa Major amb els castells de focs i el ball amb Raggatunning.

 

Darrera actualització: 24.08.2018 | 09:20