Un CAP més gran per oferir més serveis

Dijous, 5 d'octubre de 2017 a les 10:00

El CAP Dr. Joan Planas afronta una nova etapa que inclou construir una nou edifici on actualment hi ha un pati interior.

Més de trenta anys després de la construcció del primer dispensari municipal, Castellbisbal veurà com tornen a créixer els equipaments sanitaris gràcies al projecte d'ampliació del CAP, que ja està en marxa.

A hores d'ara, s'està redactant l'avantprojecte i l'Ajuntament ja ha demanat que l'adjudicació de les obres es faci durant el 2018. 

(Extracte del reportatge publicat al Butlletí Municipal número 33)

L'avantprojecte d'ampliació del CAP preveu la construcció d'un nou edifici d'uns 650 metres quadrats connectat amb les instal·lacions actuals. A la planta baixa, hi hauria els magatzems, vestidors, zones de descans del personal i despatxos mentre que a la part superior, s'hi ubicarien noves consultes. Tanmateix, el projecte valora altres possibilitats com podria ser l'ampliació de l'edifici actual amb noves plantes.

La construcció d'aquest nou bloc permetria fer alguns canvis significatius en la distribució de l'edifici actual; entre aquests, l'ampliació de l'espai d'atenció continuada com a conseqüència del transllat d'algunes de les dependències que actualmeht hi ha a la planta baixa del CAP al nou edifici.

Les obres d'ampliació del CAP també permeten habitlitar més consultes, la qual cosa obrirà la porta a la possibilitat d'incrementar el nombre d'especialitats mèdiques que s'hi prestin. Aquesta és una línia de treball que encara no s'ha concretat amb la Generalitat, però que, sens dubte, serà explotada per l'Ajuntament entenen que és una nova via per millorar els serveis sanitaris.

Darrera actualització: 22.02.2018 | 12:03