Un imputat per intentar introduir bitllets falsos de 20 euros

Dijous, 5 de març de 2020 a les 00:00

L’actuació es va produir ahir al matí gràcies a la trucada de la treballadora d’un establiment d’alimentació del centre del poble que va alertar dels fets a la Policia Local


La Policia Local va imputar, ahir al matí, una persona que presumptament volia introduir bitllets falsos de 20 euros als establiments comercials del municipi. Es tracta d’un home, veí de Masquefa, que ha passat a disposició judicial per delicte lleu d’estafa.

La caixera d’un supermercat del nucli urbà ha estat la que ha alertat dels fets a la Policia Local, després que l’home marxés del local a l’intentar pagar la seva compra amb un bitllet fals de 20 euros i ser descobert. La descripció donada per la treballadora va permetre als agents interceptar-lo a la Plaça de l’Església, amb un parell de bitllets falsificats de 20 euros, motiu pel qual s’han iniciat les diligències per delicte lleu d’estafa al Jutjat de Rubí.

Novament, la col·laboració ciutadana ha estat clau per poder fer l’actuació. En aquest sentit, la Policia Local insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials.

Darrera actualització: 05.03.2020 | 12:13