Consulta als documents d'Arxiu i accés a la Informació pública

La documentació de l'Arxiu Municipal de Castellbisbal està classificada amb els denominats fons documentals: agrupacions de documents a partir de la seva procedència, o persona o institució que l'ha gestionat, o en col·leccions: agrupació formada a partir de diversos documents procedents de diverses persones o institucions.

Aquests fons documentals o col·leccions estan relacionades a la Guia dels fons documentals (consultable a l'apartat Serveis de l'apartat web de l'arxiu), permetent, per tant, conèixer de forma inicial quina documentació té l'Arxiu Municipal. Un cop dins de cada guia es pot consultar el Quadre de classificació documental, per tant com estructurem dins d'un fons o col·lecció la documentació per relacions o afinitats.

El conjunt de documents que té l'Arxiu estan relacionats en catàlegs que permet identificar-los i sol·licitar-los per la seva consulta. Aquest catàleg es pot consultar en línia, també a través de l'apartat Catàleg en línia de la pàgina web.

Per fer la consulta de documents és necessari sol·licitar-los prèviament. Per fer-ho posem a disposició dos tràmits: Consulta de documents històrics de l'Arxiu Municipal i Sol·licitud d'accés a la informació pública on es detalla com fer-ho i com ens comuniquem amb vosaltres per la consulta o enviament de la informació. El primer està dirigit a investigadors o per la consulta de documentació antiga de l'Arxiu, mentre que el segon per obtenir informació o consulta de documentació recent de l'Arxiu i quan no sigui per investigació.

Arxiu Municipal

Av. Pau Casals 9, planta -1 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Nom de contacte: Isaac Álvarez
Telèfon: 93 772 02 25
Fax: 93 772 13 07
Adreça electrònica: arxiu@castellbisbal.cat
Lloc web: www.castellbisbal.cat/arxiu
Horari:  
De dilluns a divendres laborables, de 8.30 a 14.30 hores. La consulta de documents es farà sempre amb hora concertada, prèvia sol·licitud de consulta, de dilluns a dijous laborables dins de l’horari d’obertura del servei.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 5.04.2024 | 17:17