Gestió de la qualitat de l'Arxiu Municipal

El Servei d'Arxiu i Gestió documental du a terme les seves actuacions a partir de la planificació prèvia a partir del Pla estratègic del Servei d'Arxiu i Gestió Documental (publicat a l'apartat documents), que permet anualment planificar les actuacions i la seva avaluació a través de les Memòries del servei, disponibles, també, dins de l'apartat documents d'aquest apartat web dedicat a l'arxiu.

Els serveis que ofereix l'Arxiu Municipal estan definits a la seva Carta de Serveis que es pot consultar també dins de documents amb l'avaluació anual del seu compliment.

Estem certificats segons la norma ISO 9001:2015, de gestió de qualitat, corresponent als processos de l'Arxiu Municipal vinculats amb la gestió del servei, instal·lacions de l’arxiu, gestió documental, tractament arxivístic i accés als documents, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels serveis que oferim i el correcte tractament dels documents que tenim dipositats.

Arxiu Municipal

Av. Pau Casals 9, planta -1 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Nom de contacte: Isaac Álvarez
Telèfon: 93 772 02 25
Fax: 93 772 13 07
Adreça electrònica: arxiu@castellbisbal.cat
Lloc web: www.castellbisbal.cat/arxiu
Horari:  
De dilluns a divendres laborables, de 8.30 a 14.30 hores. La consulta de documents es farà sempre amb hora concertada, prèvia sol·licitud de consulta, de dilluns a dijous laborables dins de l’horari d’obertura del servei.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 5.04.2024 | 17:15