Exposició fotogràfica "Crits. Com un reflex a l'aigua"

Del 3 al 31 de març de 2023 a les 00.00 h

A l'Espai de la Plaça, durant el seu horari d'obertura

En el marc de les Jornades per la Igualtat

Crits parla de la vulnerabilitat de les dones davant el masclisme, de com estem sotmeses a una constant violació de drets, tot recolzat per un patriarcat misogin que no té interès en el nostre benestar, La igualtat entre les persones podria arribar de la mà de l'educació basada en la transversalitat de gènere i la coeducació.

Amb l'ajuda de la fotografia, Raquel Aznar vol donar visibilitat a la violència masclista en les seves diverses formes. Evidenciar que la violència actua en qualsevol àmbit i no entén de posicions socials, culturals ni de raça.

Les persones que han sobreviscut, saben que és una lluita dura, i que no acaba trencant el vincle amb l'agressor, ja que existeixen un seguit de buits legals que impedeixen greument la reconstrucció de les vides de les víctimes.

Ens agradaria poder arribar a crear una inquietud social que revertís en la necessitat de plantejar la revisió de les lleis actuals de violència. També a reflexionar sobre el règim de visites en les criatures quan el seu pare és una persona violenta.

A càrrec: Raquel Aznar Peña.

Espai de la Plaça

Sant Joan núm. 1 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 18 44
Lloc web: www.castellbisbal.cat/espaidelaplaça
Horari:  
Dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 h i de 16.00 a 19.30 h
Juliol, de 9.00 a 14.00 h
Agost tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.03.2023 | 11:37