Solidaris per convicció

Del 14 al 29 de novembre de 2020

Amb el lema A Castellbisbal, som solidaris per convicció, l'àrea municipal de Cooperació i Desenvolupament se suma a la celebració dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS, per les seves sigles en anglès) que aquest 2020 tenen lloc del 14 al 29 de novembre.

La campanya té per objectiu donar a conèixer el rol que juguen els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible global i promoure una ciutadania informada i activa en relació amb els reptes que planteja aquest desenvolupament.

A Castellbisbal ens hi adherim als Dies Europeus de la Solidaritat Local per explicar-vos quina ha estat la nostra acció de cooperació aquest 2020. 

Perquè ara, més que mai, és quan té sentit el nostre compromís amb el desenvolupament. Perquè ara, en aquests moments difícils, és quan es nota que a Castellbisbal, som solidaris per convicció!

Al canal de YouTube de l'Ajuntament de Castellbisbal podràs visualitzar els vídeos dels diferents projectes solidaris amb què col·labora l'Ajuntament de Castellbisbal.

La campanya compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 1.06.2023 | 16:25