L’Àrea Metropolitana de Barcelona invertirà 150.000 euros en diverses millores al parc de l’Ermita

Dilluns, 21 d'octubre de 2019 a les 15:21

Les principals actuacions que s’hi preveuen són l’arranjament de l’esplanada que hi ha al final del parc (just a sota de l’ermita); la recuperació de la pista poliesportiva per als usos originals, i la incorporació d’una àrea per a gossos i d’un mòdul de ludoteca ambiental.


L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) invertirà 150.000 euros per fer diverses actuacions al parc de l’Ermita. Actualment, aquest organisme està redactant el projecte de millores que, entre d’altres, inclou l’arranjament de la zona de grava que hi ha al final del parc i que acaba amb un mirador sobre el riu Llobregat: un espai que no s’ha remodelat mai des de la seva construcció. El projecte també preveu recuperar la pista poliesportiva per als usos inicialment previstos i habilitar una àrea per a gossos.

Totes les accions que es projecten per al parc de l’Ermita es fan contemplant la futura construcció de l’skatepark en uns terrenys adjacents per tal que tots dos equipaments es complementin.

Actuacions ja fetes
La inversió de l’AMB en aquest parc de Castellbisbal és fruit del fet que, des del passat mes de gener, aquest espai forma part de la xarxa de parcs metropolitans i això comporta que sigui aquest organisme supramunicipal qui s’encarregui de fer-ne la gestió integral (que inclou el manteniment i totes les accions de millora contínua) igual que fa amb la resta de parcs integrats a la xarxa.

En aquest sentit, darrerament s’han fet diverses actuacions que han consistit en l’adequació de l’àrea de jocs infantils, la millora dels paviments i la implantació de la senyalització.

Activitats al parc
A hores d’ara, l’Ajuntament treballa perquè el parc de l’Ermita es pugui incorporar al programa Activitats al parc que l’AMB duu a terme en tots els parcs metropolitans. És per això que ja s’ha previst la instal·lació d’un mòdul de ludoteca ambiental que rep el nom de Jugatecambiental i ambdues administracions també treballen conjuntament en la dinamització del parc com a recurs per a la sensibilització i coneixement del medi.

Darrera actualització: 21.10.2019 | 15:57