El Ple del novembre s’ajorna fins al proper 2 de desembre

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

Tots els grups municipals acorden canviar la data com a gest institucional de solidaritat per evitar que coincideixi amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones


El Ple municipal que s’hauria de celebrar el proper 25 de novembre s’ha ajornat una setmana i tindrà lloc el dilluns, 2 de desembre. El canvi de data es va aprovar a la darrera Junta de Portaveus, quan tots els grups municipals, a proposta de l’alcalde, Joan Playà, van acordar traslladar el ple per evitar que coincidís amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

“Després de tot el que recentment ha passat al municipi i tenint en compte que vam decretar tres dies de dol per la mort d’una veïna a mans, presumptament, de la seva parella, volíem fer aquest gest institucional com a mostra de solidaritat amb la família de la víctima”, destaca l’alcalde, Joan Playà.

Ubicació del centre de serveis per a la gent gran

Les possibles ubicacions on construir el futur equipament de serveis per a la gent gran va ser un dels temes principals que va analitzar i debatre la Junta de Portaveus, reunida el passat 13 de novembre.

“Les propostes presentades pels grups es traslladaran als tècnics municipals amb l’objectiu de valorar la seva viabilitat i idoneïtat”, assenyala Playà, que no descarta que “en aquest estudi de possibles ubicacions intervinguin també tècnics externs amb experiència en la construcció i gestió d’aquests tipus d’equipaments”.

L’altre tema que va centrar la reunió de la darrera Junta de Portaveus va ser la proposta de pressupost per a l’any vinent, que es presentarà i sotmetrà a votació al Ple municipal del proper 2 de desembre.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 10:00