L’Ajuntament celebra l’últim Ple municipal d’aquest mandat

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 11:00

Aquest dissabte al migdia tindrà lloc el Ple municipal de constitució del nou consistori per al mandat 2019-2023 que, de manera excepcional, es celebrarà a la sala d’actes de l’Ajuntament


L’Ajuntament de Castellbisbal va celebrar ahir al matí un ple municipal extraordinari en què es va aprovar, per unanimitat, l’acta de la sessió ordinària del Ple celebrada el passat 27 de maig. El d’ahir, per tant, ha estat l’últim ple municipal d’aquest mandat.

Hi ha regidors i regidores que no continuaran els propers quatre anys i alguns van aprofitar el Ple municipal del 27 de maig, l’acte del qual es va aprovar ahir, per acomiadar-se i fer balanç de l’experiència i la feina feta. És el cas de Juan José Montes, de Ciutadans, que va voler expressar el seu agraïment a tots els components del Ple perquè, malgrat les diferències ideològiques que puguin haver-hi entre ells, els és comú a tots una preocupació pel poble. El socialista David Vidal, després de 12 anys de dedicació, també es va voler acomiadar desitjant a tots els regidors i regidores del nou mandat que tinguin molts encerts pel bé del municipi i la seva gent. Els altres regidors que no continuen el proper mandat són Enrico Martinelli i Salvador Segura d’Alternativa, Sergi Bonilla d’ERC, i Natàlia Boya i Martí Ribas, de Junts per Catalunya. A tots, els que marxen i els que es queden quatre anys més, l’alcalde en funcions, Joan Playà, els va voler agrair la feina feta i el tarannà demostrat al llarg d’aquest mandat 2015-2019 perquè, independent de la posició política, han pogut treballar tots plegats.

Ple d’investidura

Aquest dissabte, 15 de juny, a les 12.00 hores, tindrà lloc el Ple municipal de constitució del nou consistori per al mandat 2019-2023. De manera excepcional el Ple es farà a la sala d’actes de l’Ajuntament. Segons els resultats obtinguts a les eleccions municipals del passat 26 de maig, sis grups polítics han obtingut representació a l’Ajuntament:

  • Alternativa per Castellbisbal (6 regidors/es): Joan Playà, Susanna Solé, Melania Solís, Joaquim Sardà, Ana Obradors i M. Glòria Martínez.
  • PSC (5 regidors/es): María Dolores Conde, Ismael Ot, Ana Belén Gallego, Alberto Matallanas i Consol Benayas.
  • ERC (2 regidors/es): Toni Pons i Maria Isabel Méndez
  • Ciutadans (2 regidors): José Antonio Douton i Javier Molina
  • CUP (1 regidora): Olga Mateo
  • Junts per Catalunya (1 regidora): Gemma Margarit
Darrera actualització: 13.06.2019 | 12:14