Designats els membres de les meses electorals per als comicis generals del 23 de juliol

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 00:00

En total, s’habilitaran 17 meses als tres col·legis electorals del municipi, que estaran ubicats al poliesportiu de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, la sala d’exposicions d’Els Costals i el centre cívic de Can Santeugini.


A partir d’avui, i durant els propers dies, les 153 persones que han estat designades per formar part de les meses electorals per als comicis generals del proper 23 de juliol rebran personalment la notificació després que aquest matí a primera hora es fes el Ple extraordinari on s’han sortejat els càrrecs.
 
Són un total de 51 persones titulars i 102 suplents, que han estat escollides per actuar com a presidentes i vocals de les 17 meses que s’habilitaran als tres col·legis electorals del municipi, ubicats al poliesportiu de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, la sala d’exposicions d’Els Costals i el centre cívic de Can Santeugini.
 
El sorteig, que s’ha retransmet en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament, s’ha fet informàticament, mitjançant un aplicatiu facilitat per l’Oficina del Cens Electoral que ha seleccionat, aleatòriament, les persones integrants de les meses electorals entre els electors del municipi que tenen entre 18 i 70 anys. 

La ciutadania que per algun motiu no pugui exercir la responsabilitat que se li ha designat haurà de presentar la reclamació corresponent a la Junta Electoral de Zona de Terrassa en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

Si heu estat escollides com a membre d’una mesa electoral, trobareu informació d’interès en aquest enllaç: www.elecciones.generales23j.es

Darrera actualització: 26.06.2023 | 12:53