Catàleg en línia

Què és?

L’Arxiu Municipal de Castellbisbal posa a disposició l’inventari en línia dels seus fons documentals dins de l’aplicació Arxius en línia. L’aplicació permet diversos nivells de cerca: dins del conjunt d’arxius adherits o únicament entre els documents de l’Arxiu Municipal, així com tres nivells de cerca: simple, avançada i per inventari.

Com s'hi accedeix?

Per consultar el catàleg de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal accediu a l’eina Arxius en línia  i seleccioneu “Arxiu Municipal Castellbisbal” dins del desplegable “Centre”. Es pot consultar des de qualsevol navegador, però us recomenem utilitzar el Chrome.

Què hi trobareu?

Posem a la disposició de tothom un gran nombre de documents digitalitzats. Per accedir-hi ràpidament podeu seleccionar en la cerca simple l’opció “Documents amb imatge associada (presentació en galeria)”. En el cas de les descripcions i actes digitalitzades del Ple Municipal des de 1853 fins 1928, podeu accedir-hi directament fent clic aquí, atès no es visualitzen amb aquesta opció de presentació d’imatges en galeria.

L’inventari està en procés de migració i revisió, de forma que el catàleg disponible en línia no és complet. En cas de dubte contacteu amb l’Arxiu

En cas de dubte en la navegació podeu consultar aquesta guia en .pdf.

La descripció i difusió dels fons de l’Arxiu Municipal ha estat possible gràcies als recursos econòmics destinats per part de l’Ajuntament de Castellbisbal, així com les subvencions atorgades per altres administracions:

  • Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona dins de les seves actuacions de suport als arxius de la Xarxa d’Arxius Municipals de la demarcació de Barcelona:  Els anys 2015, 2016, 2017 per la descripció del fons de l’Ajuntament de Castellbisbal, i el 2019 per la digitalització de documents històrics per la seva difusió.
  • Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya dins de les seves actuacions de suport als arxius de Catalunya: La sessió d’ús de l’eina GIAC i Arxius en Línia per la difusió dels documents de l’Arxiu Municipal, i la subvenció atorgada el 2019 per la descripció del Fons Can Margarit.

Trobeu-nos a les xarxes socials

Contacteu amb nosaltres

Arxiu Municipal

av. Pau Casals 9, planta -1 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Nom de contacte: Isaac Álvarez
Telèfon: 93 772 02 25
Fax: 93 772 13 07
Adreça electrònica: arxiu@castellbisbal.cat
Lloc web: www.castellbisbal.cat/arxiu
Horari:  
De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 18.11.2020 | 08:46