Corretapes

Del 31 de maig al 2 de juny de 2024 de 00:00 a 00:00

El Corretapes és una mostra gastronòmica que ofereixen els establiments del municipi i on el públic pot tastar una gran varietat i qualitat de degustacions. Castellbisbal celebra aquesta cita des de l'any 2016.

VIII Corretapes

Prepara't per gaudir de la vuitena edició del Corretapes en diferents establiments de restauració de Castellbisbal. Marca al teu calendari els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny de 2024, perquè arriba la cita gastronòmica de Castellbisbal. Els restauradors de Castellbisbal et conviden a descobrir les 13 tapes culinàries. Vine i experimenta una festa per al teu paladar! Tapa + beguda per 3,50 € 

Eco-friendly!

L’Ajuntament de Castellbisbal es compromet amb la sostenibilitat amb un Corretapes eco-friendly! Per aquest motiu, un any més, facilita als establiments participants plats, gots i tovallons compostables d’un sol ús. Recorda llançar-ho tot als contenidors marrons destinats a la matèria orgànica, que trobaràs repartits per tot el municipi, juntament amb les restes de menjar.

Sorteig

Vota la tapa que més t’agradi i guanya un àpat per a dues persones! El sorteig dels 13 àpats dobles es farà els dies 3, 4 i 5 de juny, coincidint amb el moment de recollida de les urnes de cada establiment participant. El responsable de cada local serà l’encarregat de seleccionar la butlleta guanyadora. Només es podrà guanyar un àpat doble per persona. Els guanyadors seran notificats per via telefònica.

Activitats complementàries

La campanya del Corretapes es dinamitza amb activitats especials, exhibicions de balls urbans, una passarel·la de moda i música itinerant en directe a les portes dels establiments participants.

Darrera actualització: 20.05.2024 | 08:46