Castellbisbal lliura 250 quilos de material solidari a l’UniRaid 2020

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 00:00

Per primera vegada, el municipi se suma a aquesta aventura universitària organitzant una festa de presortida de l’UniRaid que va comptar amb la col·laboració de diverses entitats locals.


L’Ajuntament de Castellbisbal ha recollit uns 250 quilos de material solidari per als equips participants a l’UniRaid 2020. Entre d’altres, els han fet a mans llibretes, colors i roba.

L’UniRaid és una iniciativa solidària per a estudiants de 18 a 28 anys, que durant nou dies, del 15 al 23 de febrer, viatjaran pel desert del Marroc amb turismes de més de 20 anys superant tot tipus d’obstacles, reptes i proves, amb l’objectiu de lliurar material de primera necessitat entre la població del desert. El jovent participant no només s’ha de buscar el vehicle i preparar-lo i condicionar-lo per fer la travessia, sinó que també ha de trobar patrocinadors per poder recollir suficient material solidari, ja sigui escolar, sanitari o joguines, per lliurar-lo a les poblacions més necessitades del desert.

La regidoria de Cooperació i Desenvolupament s’ha sumat per primera a aquesta aventura universitària solidària organitzant una festa de presortida de l’UniRaid que es va celebrar el passat diumenge, 26 de gener. A més de recollir el material solidari que es portarà al Marroc els propers dies, durant tot el matí, al parc Folch i Torres, es van exposar 28 vehicles preparats pel jovent participant a l’UniRaid, que també van ser a la festa.També es va poder veure els cotxes en funcionament al circuit de la Verdolaga.

La festa de presortida de l’UniRaid ha comptat amb la participació de Gent Solidària de Castellbisbal, Automòbil Club Potarrojos Competició, Club Mindundis Team, BiSCA i persones voluntàries del municipi que també han volgut sumar-se a la iniciativa.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 12:41