Jornades per la Igualtat 2019. Recull d'imatges

Dijous, 14 de març de 2019 a les 12:30

Tot i que aquest cap de setmana s'han fet la majoria d'actes de les Jornades per la Igualtat, les activitats continuaran durant tot el mes de març.

Aquest cap de setmana s’han celebrat la majoria d’actes organitzats amb motiu de la celebració de les Jornades per la Igualtat que, un any més, han portat per lema Ni més, ni menys.

La cercavila organitzada pel Comitè de Vaga del 8M de Castellbisbal ha estat la principal novetat de tot un programa d’actes que va començar el dia 2 de març i que s’allargarà fins a finals de mes. Durant aquestes quatre setmanes, s’hauran fet actes culturals, lúdics o de sensibilització per reivindicar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

També han estat unes jornades que han posat en relleu el treball de les dones locals amb l’edició de dues publicacions. D’una banda, la Petita guia d’amfibis i rèptils de Castellbisbal, de Sònia Carazo i Laura Jou; i d’altra, el llibre Un fantasma en mi sofà d’Anna Mimó que també ha presentat l’exposició Un univers al vestíbul, instal·lada, precisament, al vestíbul de l’Auditori d’Els Costals.

Més activitats, cada dissabte de març
La programació de les Jornades per la Igualtat es completa amb la realització d’activitats cada dissabte del mes de març. En cada una d’aquestes sessions, s’oferirà un espectacle diferent i s’organitzaran activitats complementàries.

Consulteu l’agenda d’activitats de les Jornades per la Igualtat

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:04