El cap de setmana, la Policia Local ha denunciat 13 persones per incomplir les mesures contra la COVID-19

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 14:25

Les denúncies han estat per no respectar el confinament nocturn, per consumir begudes al carrer i per no dur mascareta. També s’ha aixecat una acta per trencar el confinament perimetral.


Aquest cap de setmana, la Policia Local ha denunciat 13 persones per no respectar les mesures vigents per aturar el contagi de la COVID-19. Les infraccions han estat per consum de begudes a la via pública, per no respectar el confinament nocturn o perimetral i per no dur la mascareta posada.

En concret, de les 13 persones denunciades, 6 ho han estat per no respectar el confinament nocturn i a 3 d’elles també se’ls ha obert acta per no dur la mascareta posada. 6 persones més han estat denunciades per consumir begudes al carrer. Finalment, també s’ha obert una acta a una persona veïna de Terrassa per trencar el confinament perimetral dels municipis vigent els caps de setmana.

Sancions de 300 a 6.000 euros
L’Ajuntament recorda que les sancions per incomplir les mesures decretades per les autoritats poden anar dels 300 als 6.000 euros, en funció del tipus d’infracció i la reiteració i adverteix que la Policia Local continuarà desplegant actuacions de vigilància i control per tot el municipi per garantir l’aplicació de les mesures i imposarà denúncies sempre que s’incompleixi amb la normativa.

En aquest sentit, el cap de setmana passat ja es van obrir 42 actes a persones que participaven en botellades.

Mesures vigents
Dijous passat es van anunciar noves mesures per aturar el contagi de la COVID-19:

L’Ajuntament ofereix informació permanentment actualitzada a les xarxes socials municipals, al seu canal de Telegram i al web www.castellbisbal.cat/coronavirus.

Darrera actualització: 02.11.2020 | 14:46