Avui es reobre la deixalleria i es reprenen les recollides domiciliàries sense les restriccions de les darreres setmanes

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 11:45

La deixalleria limitarà l’aforament i, com a màxim, podrà haver-hi quatre persones simultàniament. Les recollides domiciliàries es prestaran en les condicions habituals.


A partir d’avui, la Deixalleria torna a estar oberta al públic. L’equipament funciona en l’horari habitual i ofereix tots els seus serveis (amb l’única excepció del lloguer de la vaixella reutilitzable que encara no està operatiu). D’aquesta manera, a Castellbisbal ja es tornen a oferir tots els serveis de recollida selectiva, ja que el Punt Verd i les deixalleries mòbils van entrar en funcionament la setmana passada quan també es va reprendre el lliurament de bosses compostables per a la recollida selectiva de la brossa orgànica.

Juntament amb la reobertura de la deixalleria, s’han recuperat les recollides domiciliàries que, des d’avui, ja es presten en la seva totalitat i sense les restriccions que s’hi havien inclòs com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma. D’aquesta manera, tothom ja pot sol·licitar els serveis de recollida de voluminosos i d’esporga i també s’ofereix el servei de recollida de cartró comercial per a tots els establiments del municipi.

Accés a la deixalleria
A la deixalleria s’hi pot accedir sense cita prèvia, però s’hi controla l’aforament i pot haver-hi un màxim de quatre persones usuàries, simultàniament.

Recollida d’esporga
Si bé la deixalleria ja havia reprès el servei de recollida dels sacs d’esporga per a casos concrets, a partir d’avui el servei es presta en la seva totalitat. Les persones que necessitin sacs podran recollir-los a la deixalleria i, en el cas del veïnat de Can Santeugini i Costablanca, poden demanar-los per telèfon i se’ls lliuraran a domicili com és habitual.

Recollida de voluminosos
També es reprèn el servei de recollida de voluminosos que, en les últimes setmanes, s’estava prestant només per a casos d’urgència i casuístiques concretes. El servei funcionarà en l’horari habitual i es pot demanar per telèfon o mitjançant el formulari habilitat al web municipal.

Recollida del cartró comercial
La recollida del cartró comercial ja s’estava oferint en les darreres setmanes, però només per als establiments que estaven autoritzats a obrir. A partir d’ara, s’oferirà de forma generalitzada per a tots els establiments comercials, de serveis i de restauració del poble tal com es feia abans de la declaració de l’estat d’alarma.

Per als establiments comercials, també es reprèn la recollia de residus especials com fluorescents, olis o piles, en els termes habituals.

Darrera actualització: 18.05.2020 | 11:59