Comencen les obres de la segona fase de la campanya anual de conservació de la via pública

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 00:00

Els treballs es posaran en marxa la setmana vinent i suposaran la reparació de l’asfaltat de més d’una trentena de trams de carrers del nucli urbà, les urbanitzacions i els polígons industrials 


La setmana vinent començaran les obres de reparació i millora del paviment de diversos trams de carrers del municipi. Les actuacions, que formen part de la segona fase de la campanya anual de conservació i manteniment de la via pública, tindran un cost de 389.696,85 euros i aniran a càrrec de l’empresa Obras y Servicios SGASA, SA, que té previst finalitzar els treballs a finals de mes.

Durant aquesta segona fase d’obres es farà la reparació i millora del paviment asfàltic de més d’una trentena de trams de carrers situats al nucli urbà, a les urbanitzacions i als polígons industrials. En concret, s’actuarà sobre els carrers de Pi i Margall, Bellavista, Olivar, el carrer Major i a la cruïlla de l’avinguda de Pau Casals amb el carrer de l’Esperanto, del nucli urbà.

Pel que fa a les urbanitzacions, es faran obres d’asfaltat als carrers de Rialp, Montsant, Montjuïc, Ordal, Bonaigua, Montgrí, Rasos de Peguera i Ebre, de Can Santeugini; al passeig de la Masia i al de Santa Eulàlia, de Costablanca; al carrer Motors i a l’avinguda Gayarre, de Can Campanyà; i al carrer del Xiprer, de Can Costa.

A més, es repararà el paviment de trams del carrer de la Indústria i del carrer dels Tallers del polígon industrial de Compte de Sert; del carrer de l’Electricitat del polígon industrial de Santa Rita; del passatge del Metall i del carrer Metal·lúrgia del polígon industrial de Sant Vicenç; i del carrer del Coure i del carrer del Zenc del polígon de l’Àrea Industrial del Llobregat.

Mentre durin les obres poden haver-hi afectacions puntuals al trànsit i al servei del transport públic urbà.

Més d’un milió d’euros d’inversió

L’Ajuntament de Castellbisbal destinarà aquest 2021 uns 1.082.000 euros a fer obres de reparació i millora dels carrers. En total, té previst invertir uns 500.000 euros en la reparació de voreres i 582.000 a fer tasques de millora de l’asfaltat, com les que començaran la setmana vinent.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 13:23