El Nadal arriba a Castellbisbal

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00

Després de donar la benvinguda al fanaler, els llums de Nadal il·luminen els carrers i places del poble aquestes festes on, com a novetat, es podrà gaudir d’un tobogan de Nadal que del 17 de desembre al 5 de gener s’instal·larà al parc Folch i Torres.


L’Ajuntament de Castellbisbal va organitzar divendres passat la tradicional encesa de llums que dona inici a la campanya nadalenca. Durant tota la tarda el personatge del fanaler va recórrer els carrers del centre del poble animant a les persones que trobava al seu pas a escoltar les seves històries i gaudir amb la música del grup MúsXL.

La festa gran es va concentrar a la Plaça de l’Església, on entre altres activitats, es va fer l’acte oficial de lliurament dels premis del Corretapes 2021, que enguany han estat per Diver’s, Bo i ràpid i el Bar Llibertat.

Reviviu amb aquest recull de fotos alguns dels moments més destacats de l’acte d’encesa de llums de Nadal i de l’arribada del fanaler. I recordeu que a més del gran arbre instal·lat a la Plaça de l’Església, trobareu un trineu a la plaça Lluis Companys on us podeu fer fotos i una bústia interactiva al carrer Jacint Verdaguer on podreu dipositar la vostra carta.

A més, del 17 de desembre al 5 de gener podreu gaudir del Tobogan de Nadal que s’instal·larà al parc Folch i Torres. Per compres a partir de cinc euros als establiments locals, podreu aconseguir viatges gratuïts.

Voleu saber quines altres activitats es faran aquestes festes a Castellbisbal? Consulteu l’agenda de Nadal.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 13:48