El Ple municipal de demà s’ajorna fins dilluns perquè Endesa ha comunicat que hi haurà talls de llum durant l’horari de la sessió

Dijous, 7 de maig de 2020 a les 17:00

Tots els grups polítics municipals han acordat ajornar el ple perquè no es pot garantir que la sessió, que serà telemàtica, es pugui realitzar amb normalitat i que puguin participar-hi tots els regidors i regidores.


El Ple que estava previst per demà divendres i que havia d’estar dedicat, íntegrament a aprovar mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19 al municipi ha estat ajornat fins dilluns.

El motiu del canvi de data és que Endesa va comunicar, ahir a la tarda, que demà divendres farà unes reparacions al transformador del parc de Folch i Torres que comportaran tallar el subministrament elèctric en diversos edificis de la zona, entre els quals hi ha l’Ajuntament.

Tot i que, a la tarda, els talls s’han de produir a partir de les 20.00 hores i el Ple hauria començat una hora abans, a les 19.00 hores, tots els grups polítics municipals han considerat més adient ajornar-lo fins dilluns per garantir que es pugui celebrar amb normalitat i que puguin participar-hi tots els regidors i regidores.

Ple telemàtic
Per primera vegada, el ple municipal se celebrarà de manera telemàtica i els ciutadans podran seguir-lo a través del canal de YouTube de l’Ajuntament, a partir de les 19.00 hores.

Darrera actualització: 07.05.2020 | 14:16