El Ple municipal de l’octubre tornarà a ser telemàtic

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:00

La sessió, que tindrà lloc dilluns de la setmana vinent, es retransmetrà en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament


L’Ajuntament ha decidit celebrar el Ple municipal convocat per dilluns vinent, 26 d’octubre,  en format telemàtic, degut a la situació de la pandèmia i les noves restriccions en vigor. Amb aquest gest, el consistori vol reforçar el missatge a la població sobre la necessitat que tothom redueixi la seva mobilitat i les trobades socials.

La sessió començarà a les 19.00 hores i es podrà seguir, en directe, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

En aquest ple, es sotmetrà a l’acord de tots els grups municipals l’aprovació, provisional, de la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals. En aquests sentit,  l’equip de govern ha  proposat als partits de l’oposició congelar el preu de tots els impostos i taxes municipals per al 2021, tant els que afecten les famílies com el teixit econòmic i empresarial local. En cas que s’aprovi aquesta mesura, seria el sisè any consecutiu que no s’aplica cap increment als impostos municipals que afecten les economies familiars.

El ple també haurà de donar el vistiplau a una nova modificació del pressupost, la número 7, i es sotmetran a debat diverses mocions, entre les quals destaca la que presenta la Plataforma No al tancament d’Urgències al CAP de Castellbisbal / Marea Blanca per reclamar “una atenció primària forta” al municipi.

Podeu consultar la convocatòria i tots els temes de l’ordre del dia del Ple municipal del proper dilluns, 26 d’octubre, al següent enllaç.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 11:36