Gal·la López i Roger Ruiz guanyen les beques als millors expedients de batxillerat 2020

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament atorga aquestes beques amb la voluntat de donar reconeixement oficial als mèrits acadèmics del jovent i promovent-ne la continuació dels estudis, ja siguin universitaris o de cicle formatiu de grau superior


Gal·la López i Roger Ruiz s’han endut el primer i segon premi de les beques als millors expedients de batxillerat que, cada any, concedeix l’Ajuntament als alumnes de l’Institut Castellbisbal que obtenen millors qualificacions en aquesta etapa formativa.

Gal·la López, amb un 9,52, ha estat l’alumna amb la nota més alta i, per això, ha rebut una beca de 750 euros mentre que Roger Ruiz, amb un 9,09, ha quedat en segon lloc i ha rebut 500 euros.

Les beques al millor expedient de batxillerat són una iniciativa de la Regidoria de Joventut i es lliuren des de l’any 2014. Es tracta d’una proposta amb la qual es vol donar un reconeixement oficial als mèrits del jovent que demostra una bona preparació en els estudis de batxillerat, promovent la continuació de la seva formació, ja sigui en l’àmbit universitari o de cicle formatiu de grau superior.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 10:12