La Diputació de Barcelona inicia la contractació de les obres de la carretera de l’Estació

Dimecres, 22 de novembre de 2017 a les 00:00

Les empreses que vulguin optar a fer les obres poden presentar les seves ofertes fins al 20 de desembre. Les diferents propostes es valoraran al gener.

 

Aquest mes de novembre, la Diputació de Barcelona, ha iniciat el procés per contractar l’empresa que farà les obres de millora de la cruïlla entre el carrer de l’Estació i la carretera BV-1501. Fins al dia 20 de desembre,hi ha temps per presentar ofertes, que seran valorades a partir de la segona quinzena de gener.

El pressupost màxim de les obres s’ha fixat en 325.215,34 euros (aportats, íntegrament, per la Diputació) i es preveu que els treballs per reurbanitzar aquest encreuament puguin començar durant el segon trimestre de 2018.

Millora de la seguretat
Amb l’obertura del procés de contractació de l’empresa constructora, la Diputació materialitza el seu compromís per fer aquestes obres, que inclouen la construcció d’un tercer carril a la carretera per facilitar l’accés als vehicles que vulguin entrar o sortir del nucli urbà. A més, s’hi instal·laran mesures per reduir la velocitat.

Segons el projecte, també s’il·luminarà la cruïlla per millorar-ne la visibilitat. Aquesta és una proposta defensada per l’Ajuntament des d’un primer moment, tot i saber que la Diputació no acostuma a afegir l’enllumenat en els seus projectes. Tanmateix, i després de diverses reunions, l’òrgan provincial va accedir a instal·lar fanals fotovoltaics amb la condició que, un cop finalitzades les obres, el consistori es faci càrrec del manteniment.

Darrera actualització: 26.04.2018 | 15:48