La Generalitat torna a treure a concurs la licitació de les obres d’ampliació del CAP

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 00:00

La nova licitació de les obres del CAP s’incrementa un 13 % i es preveu que els treballs tinguin una durada aproximada de 16 mesos


La licitació de les obres d’ampliació i reforma del CAP Dr. Joan Planas ha tornat a sortir a concurs, després que la convocatòria oberta al març per la Generalitat de Catalunya, responsable dels treballs, hagi quedat deserta.

Segons l’anunci de licitació, publicat el passat 15 de novembre, el cost de les obres ha de ser de, com a màxim, 2.046.717,92 euros, un pressupost que suposa un increment del 13 % respecte al preu de sortida de l’anterior convocatòria.

En repetir la licitació, s’ha obert un nou termini per presentar ofertes, que finalitza el proper 9 de desembre. A partir d’aquí, i un cop recollides totes les propostes, la Generalitat iniciarà els tràmits per valorar-les i decidir l’empresa adjudicatària de les obres d’ampliació i reforma del CAP que, un cop iniciades, es preveu que tinguin una durada de 16 mesos.

Reunió del Consell de Salut

La nova licitació de les obres d’ampliació i reforma del CAP Dr. Joan Planas va ser un dels temes debatuts al Consell de Salut, que es va reunir per primera vegada aquest mandat el passat 15 de novembre. Durant la trobada, la directora del Servei Català de la Salut del Vallès Occidental, Núria Serra, va destacar que les obres del CAP són una prioritat per a la Generalitat i que s’espera que puguin posar-se en marxa l’any vinent.

A la reunió del consell també es va donar el tret de sortida al procés participatiu del Pla Local de Salut, amb la presentació del Perfil de Salut de Castellbisbal que recull una anàlisi de les necessitats i factors que incideixen en la salut de la població i que ha de permetre planificar accions per donar resposta als reptes detectats.

Darrera actualització: 29.11.2019 | 11:24