La Policia Local tramita 17 denúncies durant el cap de setmana per incomplir les mesures contra la COVID

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 00:00

Les infraccions han estat per no portar mascareta, saltar-se el confinament municipal i no respectar el toc de queda nocturn


Durant la tarda nit de dissabte, la Policia Local ha denunciat a 17 persones per no respectar les mesures de seguretat establertes per prevenir la propagació de la COVID-19. Les infraccions han estat per no dur la mascareta posada, per saltar-se les limitacions de mobilitat entre municipis i per no respectar el toc de queda nocturn.

Sancions de 300 a 6.000 euros

L’Ajuntament recorda que les sancions per incomplir les mesures decretades per les autoritats poden anar dels 300 als 6.000 euros, en funció del tipus d’infracció i la reiteració i adverteix que la Policia Local continuarà desplegant actuacions de vigilància i control per tot el municipi per garantir l’aplicació de les mesures i imposarà denúncies sempre que s’incompleixi amb la normativa.

Mesures vigents

Actualment, la mobilitat entre municipis està restringida tots els dies de la setmana. Només es pot entrar i sortir per causes justificades, com ho són els desplaçaments per motius professionals, laborals o d’educació, l’atenció a persones amb necessitats vulnerables, la realització d’exàmens i proves oficials o la renovació de permisos i documentació oficial, entre d’altres.

Aquest confinament municipal es mantindrà, almenys, fins aquest diumenge. També continua vigent el toc de queda nocturn entre les 22.00 i les 6.00 hores.

L’Ajuntament ofereix informació permanentment actualitzada a les xarxes socials municipals, al seu canal de Telegram i al web www.castellbisbal.cat/coronavirus.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 12:32