L’Ajuntament compra material mèdic per valor de 3.300 euros i el cedeix al CAP Dr. Joan Planas

Dijous, 14 de desembre de 2017 a les 12:45

Es tracta de la segona aportació que l’Ajuntament fa al CAP després que l’any passat es van adquirir equipaments mèdics i informàtics


L’Ajuntament ha comprat diversos equips mèdics i els ha cedit al CAP Dr. Joan Planas perquè puguin ser utilitzats per a una millor atenció als pacients. Concretament, s’han invertit 3.300 euros per comprar un monitor de control de les constants vitals, otoscopis, tensiòmetres i pulsioxímetres. Aquesta és la segona aportació que el consistori ha fet, després que al 2016 ja es van adquirir equipaments mèdics i també informàtics.

El lliurament d’aquests materials es va fer durant la darrera reunió de coordinació entre l’Ajuntament de Castellbisbal, el CatSalut i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) que es va fer el dia 20 de novembre i on també hi va participar el nou director del CAP Dr. Joan Planas, Jordi Acezat.

Més propostes de millora
En aquesta trobada, l’alcalde, Joan Playà, va fer una proposta per incrementar els serveis oferts al CAP de Castellbisbal i que consistiria en què els pacients que s’hi visitessin d’urgències rebessin, en el mateix moment, la primera dosi de tractament. Una iniciativa que els responsables sanitaris van dir que estudiarien a fons. En la reunió, Playà també va demanar mesures per reduir les demores en les cites prèvies amb els metges de família.

Darrera actualització: 15.12.2017 | 09:25