L’Ajuntament premia l’alumnat amb millors expedients de batxillerat i cicles formatius

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 00:00

En aquesta edició, que per primera vegada ha premiat al jovent de cicles formatius, s’han repartit 3.000 euros en beques.


La Regidoria de Joventut ha lliurat aquesta setmana les beques als millors expedients de batxillerat i cicles formatius que es concedeix a l’alumnat del municipi que obté millors qualificacions en aquesta etapa educativa. 

En la modalitat de batxillerat, Laia Carrasco, amb una mitjana de 9,69, s’ha endut la beca de 750 euros que s’atorga a l’expedient amb millor nota. Els 500 euros del segon lloc han estat per Nerea Rodríguez, amb una mitjana de 9,62, i Gerard Seguí, amb un 9,57, s’ha situat en el tercer lloc i rebrà una beca de 250 euros.

Pel que fa als cicles formatius, només s’han atorgat beques a l’alumnat de grau superior perquè la categoria de grau mitjà ha quedat deserta. Ester Belmonte ha aconseguit els 750 euros pel 9,54 que ha obtingut de mitjana i Marta Lozano, amb un 9,16, s’ha endut els 500 euros del segon lloc. La tercera millor nota, premiada amb una beca de 250 euros, ha estat pel 9,06 de mitjana de Pau López.

L’acte de lliurament de les beques als millors expedients de batxillerat i cicles formatius ha tingut lloc aquest dimecres, 30 de novembre, a l’espai Montserrat Roig d’Els Costals. La cerimònia s’ha fet coincidir amb l’entrega dels premis de la lliga de debat que atorga l’Institut Castellbisbal.

Reconeixement als mèrits acadèmics

Les beques als millors expedients de batxillerat i de cicles formatius són una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb la qual es vol donar un reconeixement oficial als mèrits del jovent que demostra una bona preparació en els seus estudis, promovent la continuació de la seva formació. 

Els premis en la categoria de millor expedient de batxillerat es lliuren des de l’any 2014 i des de l’any passat les beques s’han ampliat a les modalitats de millors expedients de cicles formatius de grau mitjà i superior. En qualsevol dels casos, per poder optar a les beques, l’alumnat ha d’estar finalitzant el cicle d’estudis, disposar del carnet CBJOVE i tenir una nota mitjana igual o superior a 8,50.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 11:11