Les escoles s’afegeixen a “L’aventura dels ODS” per conèixer els objectius de desenvolupament sostenible

Dimecres, 18 de gener de 2023

Els nens i nenes que participen en aquesta iniciativa gaudeixen, des de l’inici del curs, de propostes com activitats de foment de la lectura, tallers creatius i jocs i proves diversos.

Les escoles de primària de Castellbisbal s’han afegit al projecte “L’aventura dels ODS” que impulsa la Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró amb el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament i que té per objectiu donar a conèixer els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) aprovats per les Nacions Unides, l’any 2015.

En concret, 157 nens i nenes de cicle mitjà i superior de les 4 escoles de primària del poble participen en aquest programa que va començar a principi de curs i que permetrà treballar, entre d’altres, conceptes com la fi de la pobresa, la promoció de la pau, la necessitat d’aconseguir societats inclusives o la lluita per combatre el canvi climàtic.

Per analitzar tots aquests aspectes, s’han organitzat diverses activitats i, en aquest sentit, durant el trimestre actual, els nens i nenes participaran en una acció de foment de la lectura i el darrer trimestre del curs es farà un taller creatiu. A més, tot l’alumnat ha rebut el Passaport ODS que inclou proves, enigmes i reptes per fer de manera presencial i en línia i que permetran anar descobrint i treballant els diferents ODS a l’escola al llarg del curs.

Tot i que les escoles s’hagin afegit ara a “L’aventura dels ODS” es tracta d’una proposta oberta a totes les famílies de Castellbisbal

Darrera actualització: 17.01.2023 | 17:08