L’OAC de Can Santeugini ha atès prop de 200 consultes, en el primer any de funcionament

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 15:30

Principalment, s’hi han plantejat qüestions relacionades amb el medi ambient, però també s’hi han fet consultes de Serveis Socials i s’hi han registrat una vintena d’instàncies.


L’OAC de Can Santeugini ha registrat més d’un centenar de visites en el seu primer any de funcionament i ha tramitat prop de dues-centes consultes i peticions. De totes aquestes, quasi la meitat s’han referit a qüestions  mediambientals com poden ser les incidències en l’arbrat o en les desbrossades, les recollides selectives o les peticions per fer cremes de rostolls; també hi han tingut un pes important, les sol·licituds relacionades amb incidències a la via pública.

En un àmbit molt diferent, l’OAC també ha ofert un important servei per canalitzar nombroses gestions amb el Departament de Serveis Socials i per facilitar la tramitació d’ajuts. En aquest sentit, aquesta oficina actua d’enllaç amb la Regidoria de Serveis a la Ciutadania evitant que el veïnat del sector nord-oest hagi de desplaçar-se fins al nucli urbà per lliurar documentació o fer tràmits senzills que no requereixen l’assistència presencial.

Les consultes relatives al padró municipal, als impostos o als diferents serveis municipals han estat altres de les peticions rebudes amb major proporció. En qüestions purament administratives, en aquest primer any de funcionament, s’hi han registrat 20 instàncies.

Horaris d’obertura
L’OAC de Can Santeugini es va posar en marxa el 23 d’octubre de 2018 amb l’objectiu d’oferir un servei de major proximitat a les persones que viuen no només en aquesta urbanització, sinó en tot el sector nord-oest que inclou Costablanca, Ca n’Oliveró, Can Nicolau de Dalt i la Colònia del Carme, a més de les masies i nuclis disseminats que hi ha a la zona.

L’oficina està instal·lada al Centre Cívic de Can Santeugini i està oberta els dimarts, de 9.00 a 12.00 hores. S’hi ofereix una àmplia oferta de serveis i, de fet, s’hi poden presentar totes les sol·licituds i documents que s’adrecin a l’Ajuntament, ja que té funcions de registre general i de finestreta única.

Darrera actualització: 03.01.2020 | 15:52