S’obren les inscripcions per participar en el Consell Urbà

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 10:15

El Consell estarà integrat per veïns del nucli urbà i de les urbanitzacions i serà un espai en el qual debatre sobre les necessitats territorials del municipi.

Avui s’obre el termini perquè totes les persones que ho desitgin puguin inscriure’s al Consell Urbà de Castellbisbal: un nou òrgan de participació ciutadana que ha creat l’Ajuntament, en què veïns i partits polítics abordaran les necessitats territorials del poble i proposaran estratègies i mesures per resoldre-les.

Per tal que el Consell sigui realment representatiu del terme municipal, s’hi ha previst la presència de persones tant del nucli urbà com de totes les urbanitzacions. En concret, cada zona residencial comptarà amb representants de les juntes o associacions veïnals –en cas que n’hi hagi de constituïdes- i amb veïns que hi vulguin participar a títol particular. Pel que fa al nucli urbà, aquest s’ha dividit en quatre zones, cadascuna de les quals estarà representada per dues persones.

A més, el Consell serà presidit per l’alcalde i comptarà amb la participació dels regidors de l’equip de govern així com de representants de tots els grups polítics municipals. 

Com inscriure-s’hi?
Poden participar al Consell Urbà totes les persones que ho desitgin tant si formen part de les associacions veïnals dels diferents nuclis residencials com si volen ser-hi a títol particular. Hi ha temps fins al dia 29 de març.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 10:49