Surt a exposició pública el projecte de rehabilitació de l’equipament per a les entitats del carrer de Sant Marc

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 00:00

La reforma integral de l’edifici preveu obres per garantir l’accessibilitat i el funcionament sostenible, especialment pel que fa a l’eficiència i la reducció del consum energètic.


El projecte executiu d’adequació de l’edifici municipal situat entre els carrers de Sant Marc i de Sant Joan ha sortit recentment a exposició pública. 

Fins al proper 21 de juny es pot consultar de forma telemàtica al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i a l’espai web www.castellbisbal.cat/projecteobresSantMarc_SantJoan la documentació urbanística de rehabilitació de l’equipament. A més, durant aquest període d’exposició pública les persones interessades també poden formular al·legacions. 

El projecte executiu ha estat redactat per un equip de dues arquitectes que van proposar la millor oferta tècnica en un concurs obert on es van presentar vuit despatxos d’arquitectura. La reforma integral que proposen preveu obres per garantir l’accessibilitat (tant a l’interior com des de l’exterior de l’edifici) i el funcionament sostenible de l’equipament, especialment pel que fa a l’eficiència i la reducció del consum energètic.

En total es preveu reformar una superfície de 1.000,23 m2 i invertir 1.654.000 euros en les obres, diners que el Ple municipal ha aprovat incorporar al Programa d’Inversions 2023.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 10:14