Totes les proves PCR fetes a persones usuàries del centre de dia El Serral han donat resultat negatiu

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 13:30

Arran de la detecció de dos casos positius de COVID-19 a El Serral, la setmana passada, es van fer proves a totes les persones usuàries del centre i a la plantilla. El resultat ha estat negatiu en tots els casos.


Les proves PCR que divendres passat es van fer a totes les persones usuàries del centre de dia El Serral han donat resultat negatiu. En total, es van realitzar proves a 14 persones usuàries. També han estat negatives les proves que es van fer al personal del centre: tant a les professionals de geriatria com a totes les altres persones que tenen tracte directe amb la gent gran i al personal del serveis de cuina, neteja i transport adaptat.

Les PCR es van fer després que dues persones d’El Serral (una treballadora i una usuària) van donar positiu de COVID-19 durant la setmana passada i això va posar en alerta tant a l’Ajuntament com a les autoritats sanitàries que van decidir fer prova PCR a totes les persones que conviuen al centre de dia. Les proves es van fer divendres al migdia i els resultats de les mateixes es van conèixer ahir a la tarda.

Arran de la detecció d’aquests dos casos divendres passat, l’Ajuntament va tancar El Serral de manera preventiva i durant 15 dies. Igual que es va fer durant l’estat d’alarma, també durant aquest tancament s’han incrementat els serveis que s’ofereixen a domicili per poder continuar atenent aquestes persones com són el servei d’atenció domiciliària i el àpats a domicili.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 13:34