TecnoTalent Vallès

L’Ajuntament de Castellbisbal, conjuntament amb els municipis de Terrassa i Ripollet, ha posat en marxa el projecte d’ocupació i mercat de treball TecnoTalent Vallèsgràcies al fons rebut de la Diputació de Barcelona. 

La iniciativa aposta per fomentar el creixement de les empreses del territori i impulsar la seva competitivitat tecnològica i digital així com fomentar l'ocupació de qualitat i evitar la destrucció de llocs de treball. Per aconseguir-ho, s'ofereix orientació i capacitació professional a les persones participants en la iniciativa que podran actualitzar les seves competències tècniques, cientificotecnològiques i transversals requerides per les empreses del territori.

Pel que fa al teixit empresarial, se’ls oferirà serveis a mida per impulsar la seva competitivitat, amb especial atenció a l’acompanyament i assessorament en la transició cap a la indústria 4.0. Entre altres accions, el projecte Tecno-Talent Vallès posarà a disposició de les empreses participants estudis gratuïts de consultoria, processos de selecció a mida i finançament, disseny i execució de formacions en matèria tecnològica adaptades a les seves necessitats. 

Cliqueu aquí per a més informació.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 08:51