El projecte d’urbanització del carrer de la Lluna avança després que se n’hagi contractat l’estudi geològic

Dilluns, 14 d’octubre de 2019

Els tècnics de l’AMB que estan elaborant el projecte d’urbanització del carrer de la Lluna  necessiten aquest estudi per conèixer la naturalesa dels sòls on es faran les obres.


L’Ajuntament ja ha adjudicat el contracte per redactar l’estudi geotècnic, hidrogeològic i agronòmic del carrer de la Lluna que va ser sol·licitat, fa uns mesos, pels tècnics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que estan elaborant el projecte d’urbanització d’aquest carrer.

Es tracta d’un estudi que inclou la realització de diversos sondejos i assajos així com la redacció d’informes geològics que oferiran dades dels sòls existents tant al carrer com al passatge de la Lluna: una informació que és necessària per acabar el projecte urbanístic d’aquest sector.

El contracte ha estat adjudicat a l’empresa TECSÒL per un import de 13.670,58 €.

Procés d’urbanització
Ja fa anys que l’Ajuntament de Castellbisbal treballa per fer real la urbanització del carrer de la Lluna, però no va ser fins a finals de l’any passat quan es va superar un dels esculls principals del projecte: aconseguir que la Generalitat donés el vistiplau a una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que era imprescindible per poder urbanitzar la zona.

Aquesta aprovació del govern català va arribar el desembre de 2018 i, des de llavors, l’AMB treballa en la redacció del projecte d’urbanització amb l’objectiu que aquestes obres es puguin licitar al més aviat possible.

Darrera actualització: 14.10.2019 | 12:39