El Síndic rep una desena de persones durant la seva visita a Castellbisbal

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

El consum d’aigua, telefonia i electricitat, les multes de trànsit i la feina són els temes que han generat més queixes i consultes


L’equip del Síndic de Greuges va rebre la setmana passada nou persones, totes veïnes del municipi, durant la seva visita a Castellbisbal. Els ciutadans, que van ser rebuts a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, van presentar vuit queixes i una consulta, la majoria relacionades amb temes de consum (aigua, telefonia i electricitat), les multes de trànsit i la feina. Tres de les vuit queixes presentades, estaven adreçades a l’Ajuntament de Castellbisbal.

La de divendres passat ha estat la segona visita que l’equip del Síndic de Greuges fa aquest any a Castellbisbal. L’anterior va ser al gener, quan es van atendre nou persones veïnes de la població, que van formular deu queixes. En aquella ocasió, els temes que es van tractar durant les entrevistes van estar vinculats amb el consum de gas i aigua, l’urbanisme, el medi ambient i el procediment administratiu.

Aquesta visita del gener i la del passat 5 d’octubre formen part del conveni que el Síndic de Greuges i l’Ajuntament van signar l’any 2017 per incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip del Síndic fa dos desplaçaments anuals a Castellbisbal, on atén personalment els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Darrera actualització: 10.10.2018 | 09:25