La Policia Local intensifica el control i les sancions per incompliment del confinament

Divendres, 20 de març de 2020 a les 13:00

Durant aquesta setmana els agents han obert 16 expedients sancionadors i han identificat a 42 persones que s’han saltat l’ordre de no sortir dels seus domicilis, a menys que sigui estrictament necessari


L’Ajuntament està intensificant aquests dies, mitjançant la Policia Local, el control i la imposició de multes a qui incompleixi les normes de confinament decretades per les autoritats, que preveuen sancions, fixades per la Llei de Seguretat Ciutadana, que poden anar dels 600 als 30.000 euros.

Durant aquesta setmana, els agents de la Policia Local han identificat a 42 persones i han obert 16 expedients sancionadors perquè no s’ha respectat l’ordre de mantenir el confinament a casa. 

Des de l’Ajuntament es vol recordar la necessitat de complir el decret de confinament en l’actual situació d’emergència sanitària per prevenir i contenir la propagació del coronavirus. En aquest sentit, demana a la ciutadania que segueixi escrupulosament les indicacions del Govern i les autoritats competents perquè el confinament en aquests moments no és una recomanació sinó una obligació.

Darrera actualització: 20.03.2020 | 13:50