Serveis Socials comença a repartir les targetes moneder i els vals de les beques menjador

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 10:00

Cada família rebrà l’import diari equivalent a l’àpat que aquests dies no poden fer a l’escola perquè està tancada a causa de la crisi del coronavirus


Aquests dies, l'Ajuntament de Castellbisbal ha començat a distribuir unes 150 targetes moneders i 35 vals a famílies d'alumnat que tenen assignades beques de menjador escolar. 

El personal municipal de Serveis Socials, que durant l'estat d'alarma presta serveis mínims a Can Margarit, està contactant amb totes les famílies per acordar un dia i una hora per a que puguin passar a buscar les targetes moneder, en el cas que siguin beneficiaris de les beques menjador del Consell Comarcal del Vallès Occidental, o bé els vals d'alimentació, si el que reben és l'ajut que atorga l'Ajuntament.

Cada família rebrà l'import diari equivalent a l'àpat que aquests dies no poden fer a l'escola perquè està tancada a causa de la crisi del coronavirus. Pel que fa a les targetes moneder, cal que les persones beneficiàries les guardin, perquè s'aniran recarregant amb més diners en cas que el tancament dels centres educatius s'allargui.

Banc d’Aliments, garantit

Durant aquests dies, Serveis Socials també ha fet el lliurament de lots de productes de primera necessitat a més d'un centenar de famílies en situació de vulnerabilitat que són usuàries del Banc d'Aliments.

A més d'agrair l'esforç que està fent el personal municipal, des de l'Ajuntament també es vol reconèixer la tasca que aquests dies fan els voluntaris de Protecció Civil que han ajudat a que aquests lots d'aliments arribin a les persones que no han pogut passar a recollir-los per Can Margarit.

 

Darrera actualització: 30.03.2020 | 12:53