Assessoria emocional

Aquest servei impulsat per la Regidoria de Joventut en col·laboració amb les àrees de Sanitat i Salut Pública i el suport del programa Escolta Jove de la Diputació de Barcelona ofereix assessorament i acompanyament emocional al jovent de 12 a 29 anys que viu i/o estudia a Castellbisbal.

L'objectiu de la iniciativa és donar suport als i les joves que pateixen o que potencialment poden patir malestar emocional. Aquest servei és, per tant, una eina de prevenció que vol proporcionar recursos per millorar la qualitat de vida de la població jove. A l’assessoria es poden atendre consultes relacionades amb ansietat, estrès davant els exàmens, tristesa, autoestima, conflictes amb el grup d’iguals, entre d’altres.

Es tracta d'un espai preventiu, no terapèutic. Per aquest motiu, en cas de detectar que un cas necessita un suport diferent es recomanarà quin servei o recurs especialitzat s’adapta millor a les seves necessitats. 

El servei també està obert a familiars de joves o adolescents que necessiten una orientació o suport especialitzat i per a professionals que treballin amb joves i adolescents que necessitin assessorament sobre situacions que es poden donar en el seu dia a dia.

Quan?

  • Dimarts, dimecres i dijous, de 16.00 a 19.00 hores, al Racó Jove.
  • Dimarts i dijous al matí, presència als instituts.

Cal demanar cita prèvia

Racó Jove

Carrer Francesc Macià, 64 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 11 17
Lloc web: www.castellbisbal.cat/joventut
Horari:  
Estiu: 1 d'abril a 30 de setembre. De dilluns a divendres, de 18.00 a 21.00 h
Hivern: 1 d'octubre a 31 de març. De dilluns a divendres, de 17.00 a 20.00 h
TANCAT de l'1 d'agost al 31 d'agost (ambdós inclosos)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.02.2024 | 17:28