On cercar

Intermediaris de l'ocupació

Els intermediaris del mercat de treball són els que fan de nexe entre l’oferta i demanda d’ocupació, per tant ens hi hem d’adreçar per posar-nos en contacte amb les empreses.

Cal tenir present que, com més n’utilitzem, més possibilitat tindrem d’inserir-nos laboralment, tot i que sempre hem de valorar quin és l’intermediari més adequat al nostre perfil professional; d’aquesta manera, podrem centrar-nos més en aquells que ens siguin més efectius, però sense deixar de banda la resta.

Servei Local d'Ocupació

Servei públic adreçat a empreses i persones que recerquen feina, ofereix la intermediació laboral entre les empreses del municipi, o zones properes, i els que estan buscant feina.

Aquest servei apropa la gestió de l’oferta i la demanda de feina als habitants dels municipis.

Per poder formar part d’aquest servei has de realitzar una entrevista ocupacional; això et permetrà, posterioment, accedir a les ofertes de feina del municipi i de tots aquells altres que formin part de la Xarxa.

Castellbisbal està adherida a la Xarxa Xaloc, per la qual cosa, la persona que estigui a la Borsa de Treball pot accedir a les ofertes de feina de la resta de municipis que també formen part de la Xarxa.

Oficina de Treball de la Generalitat (OTG)

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través de les OFICINES DE TREBALL DE LA GENERALITAT (OTG) ens ofereix el servei d’intermediació laboral.

Aquest servei permet posar en contacte les persones demandants d’ocupació amb les empreses que els han presentat ofertes laborals.

És un servei públic.

Per poder inscriure’ns-hi ens hem d’adreçar a aquella oficina que ens pertany per lloc de residència.

En el cas del municipi de Catellbisbal l’oficina que ens correspon és la que està a Martorell. L’adreça és la següent:

OTG DE MARTORELL
Ptge. Sindicats, s/n
T: 93.774.50.96
Martorell

Empreses de treball temporal (ETT)

Són empreses privades que contracten personal, amb caràcter temporal, i el posen a disposició de les empreses usuàries, delegant-hi la direcció i control de la feina per desenvolupar.

En aquest tipus de treball temporal es produeix una triple relació. La que es produeix entre l’ETT i el treballador/a (relació laboral); la que s’estableix entre l’ETT i l’empresa usuària (relació mercantil) i la que existent entre l’empresa usuària i el mateix treballador/a, que és una relació funcional.

Aquestes empreses ens poden ser útils per localitzar futurs creadors d’oferta. A més, cal que ens coneguin per si es produeixen futures necessitats de personal.

Agències de col·locació

Darrera actualització: 10.02.2020 | 09:52
Darrera actualització: 10.02.2020 | 09:52